tiistai 12. marraskuuta 2013

Hannu ja Kerttu tunika


Hannu ja Kerttu-satu ei ole koskaan ollut suosikkejani "synkkyytensä" vuoksi. Lillestoffin Hannu ja Kerttu jerseystä on kuitenkin synkkyys kaukana, ja siitä syntyi Erikalle hihaton tunika LittleElephant kaavalla (Ottobre Design 3/2013). Tunikan pariksi ompelin legginsit (Ottobre Design 4/2012) pilkullisesta puuvillatrikoosta. Tunikan helman jätin rypyttämättä ja kanttaamatta, ja sen sijaan vain käänsin sen. Setistä tuli mielestäni ihanan värikäs <3 Neiti on kasvanut jo sen verran isoksi, että hän alkaa vähitellen ottamaan itsekin kantaa pukeutumiseensa. Jotkin asut ovat selkeästi mieluisampia kuin toiset, ja tämä asu sai osakseen peilailua ja hykertelyä :)


6 kommenttia:

 1. Tulipa kivat! Little Elephant on munkin luottokaava =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä tykkään erityisesti tuosta Little elephantin hupusta. Se on jotenkin tosi hyvän mallinen.

   Poista
 2. Hienot! Minäkin tein juuri tuolla Little Elephant -kaavalla tunikan, mutta kokonaan ilman huppua, etuosan nappilistaa (etukpl taitteella) ja helman rypytystä. Kaula-aukkoa hieman suurensin. Tuli kiva perustunika! Miten teit nuo helmakappaleen yläreunan rypytykset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Framilon oli loppu, joten ihan vain rypytyslangan ompelin.

   Poista
 3. Mä yritin eka rypytyslangalla, mutta ompelukone työnsi kaikki rypyt toiseen reunaan, joten tein sitten Framilonilla. En ollut silti rypytyksiin oikein tyytyväinen, kun helma jotenkin kupruttaa niistä rypytysten vierestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä neulaan rypytyksen sieltä täältä, jos käytän rypytyslankaan. Napsin neuloja sitten pois edetessäni ja tasaan samalla rypytystä.

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...