keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Hurmaava Hurmuri


Jättiläismunkinpaistaja uudessa Hurmuri-hupparissaan <3 Alkuun nahistaneesta Be Careful Out There -kaavasta näyttää nappilistamuunnoksen myötä tulleen niin äidin kuin poikienkin suosikki.


Hupparin miehusta ja selkä ovat Hurmuria, joka on Verson Puodin tuotantoa. Olen vieläkin aivan fiiliksissä, kun löytyi laadukasta joustista, jota voi pestä ilman kommervenkkejä: Kankaita noutaessani kysäisin esipesusta, ja Verson Puodin isäntä kertoi heidän pesseen hurmurit, paisteet ja kunkut samassa koneessa ja rummutelleen mennen tullen. Normaalisti en olisi laittanut voimakasta vihreää ja keltaista samaan koneeseen, mutta päätin kokeilla ja nakkasinpa muutakin pyykkiä sekaan :) Kankaat tulivat pesusta täysin priimana :) Tällaisia kankaita lisää!! Mallilla "pienet" koiruudet mielessä ilmeestä päätellen :D


Hihat ja huppu ovat Metsolan raita-joustofroteeta. Leikittelin hihansuuresoreiden kanssa ja toiseen hihaan päätyi mustaa ja toiseen puolestaan keltaista resoria. Nappilistan nepeissä toistuvat hupparin värimaailmasta vihreä, keltainen ja musta. Prymin pihdeillä onnistui pienen asettelun jälkeen kiinnittää Baby Rolandin nepparit aivan kohtuudella.12 kommenttia:

 1. no on kyllä hurmaava hurmuri hurmaavassa hurmurissaan! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno! Kyllä joskus pitäis ottaa asiaksi ompelemisen opettelu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Veikkaan, että voisit innostua siitä yhtä paljon kuin neulomisestakin :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Minä niin tykkään näistä kirkkaista, reippaista väreistä :)

   Poista
 4. Hieno hurmuri! Ja niin paljon plussaa Verson kankaille, jotka priimana tulleet pesusta! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thx, siis niin ihana, kun ei tarvi säätää pesun kanssa \o/

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...