keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Mä-ä-ä-ä-ää rakastan sua mekko Sylvan-huutokauppaan


Minulla on ollut ilo saada töissä uusia haasteita, ja uuteen tilanteeseen totuttelemisen myötä ompelemiseni on ollut lähellä nollaa jo jonkin aikaa. Hyvän asian puolesta kuitenkin päätin rutistaa lauantaina pidettävään Sylvan huutokauppaan "Mä-ä-ä-ä-ää rakastan sua"- mekon ystävänpäivän hengessä <3 Ompelin mekkoja kaksi kappaletta, toisen omalle pikkupirkolle ja toisen huudettavaksi. Koko molemmissa on 80/86. Kangas on aavistuksen luonnonvalkoinen, ei lainkaan vaalenapunaiseen taittavat kuten seuraava kuva antaa ymmärtää. Värit vastaavat todellisuutta ensimmäisessä ja kolmannessa kuvassa (oi kun oppisin joskus valokuvaamaan...) Ohjeet kuinka tätä mekkoa ja muitakin huutokaupattavia tuotteita pääset huutamaan löytyvät alta :)


Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Me Saumanvaralaiset haluamme olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi. Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa. Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö. Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä (tekijä vastaa postikuluista). Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

 
Huutokauppa kansioon tästä 
Mä-ä-ä-ä-ä-ää rakstan sua mekko-löytyy huutokaupassa tästä
 
HUOM! Tuotteita lisätään kansioon perjantaihin asti, joten kannattaa käydä kurkkaamassa useamminkin :)



Päiväuniterveisin Erika ja Maria

5 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä söpö! Kaunis kuosi ja kiva väriyhdistelmä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Alkuun mietin pinkkejä resoreita, mutta päädyin sitten kuitenkin punaisiin.

      Poista
  2. Aivan ihana mekko!! Mistähän tämmöstä kangasta löytyy? Pahoin pelkään, että mekon hinta nousee huutokaupassa yli minun budjetin, mutta haluisin tytölle jotain tästä kankaasta. Onko puuvillaa vai mitä materiaalia :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kangas on trikoota ja Nanson valikoimista. Huutokaupoissahan voi sattua lähes mitä vain, rohkeasti vain mukaan seurailemaan :)

      Poista
  3. Todella suloinen mekko ja kangas! Täydellinen ystävänpäivän mekko!

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...