sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Liehu-mekko kännytaskulla


Tulin kokeilleeksi neidille hiukan erilaista mekkoa, jossa helma on suorakaide ja laskeutuu sivuilta pidemmäksi kuin keskeltä. Ehkei napakymppi, mutta ainakin erottuu tavan vaatteista. Liehuava helma villitsi mekonkantajan, ja kuvien napsiminen oli melkoista metsästystä. Ehdottomasti mieluisinta mekossa  kantajalleen näyttää olevan "pulelintattu" kännylle :D

 

College on EK:n kilokankaita ja resorit Pehemiältä. Mekosta tuli sen verran reilu, että menee neitiskälle vielä pitkään. Tämä oli selkeästi poistuminen omalta mukavuusalueeltani: saksin mekon "silmämääräisesti" ja en tykännyt kokemastani. Piirrän jonkin verran omia kaavoja, mutta tuolloin mittailen ja lasken hyvän tovin, ja luonnollisestikin valmistan varsinaisen kaavan, jonka avulla kangas sitten leikotaan (käytän myös nuppineuloja ja päättelen langat käsin vaikka koneessani on automaattipäättely, jota käytän :D ). Jostain syystä kammoksun kankaan leikkaamista ilman kaavaa. 



 Hetki naama näkkärillä!


...ja sitten KAAKUUUUN!!!!

1 kommentti:

  1. Todella sievä mekko. Ihana tuo resorikanttaus harmaan parina. Totutusta poikkeaminen on haastavaa. Itsellänikin on ompelussa asioita, jotka tekee aina samalla tavalla, vaikka helpompiakin konsteja olisi.

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...