tiistai 11. maaliskuuta 2014

Rypytetty raglanpaita joustofroteestaBurdan  (1/2014) rypytetty raglanpaita on saavuttanut suosiota ompelunharrastajien keskuudessa, ja toisten luomuksista inspiroituneena minunkin piti saada kyseinen kaava kokeiltavakseni. Sen verran myöhässä asiaan heräsin, että lehden löytäminen aiheutti hieman ongelmia. Tässä yhteydesä täytyy kehua meidän paikallista ompeluporukkaa PPOI:ta, sieltä jos mistä löytyy apu asiaan kuin asiaan. Apua hihkaistuani, avuntarjouksia tuli useita ja loppujenlopuksi lehti oli minulla kädessäni vielä samalle iltaa. Kiitoksia <3 Paitaan käytin Metsolan leveäraitaisen joustofroteen. Malli on tarkoitettu alunperin trikoolle, mutta mielestäni toimii ihan hyvin myös joustiksella.


Rypytyset tuovat huomattavasti lisätilaa rintamukseen, mitä minä en tarvitse ;D Joustiksesta tehdessä väljyys oli hyvä, mutta tarkoituksenani on tehdä vielä toinen tällainen trikoisena, ja siihen taidan ottaa yläosasta pienemmän koon. Myös helma saisi olla hivenen kapeampi, ainakin minulle.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan näköinen tuo paita. Herkkuvärit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minustakin se on pirteä, jotenkin keväinen :)

   Poista
 2. Todella kiva paita tuosta joustofroteestakin tulee! Mukava nähdä näitä erilaisia versioita tuosta mallista, itsekin tein saman mallin paidan.

  VastaaPoista
 3. Hieno on! Mulla on tuo kaava jo piirrettynä, mutta nyt alkoi epäilyttää, että onko koko oikea. Muutkin ovat moittineet kaavaa yllättävän isoksi. Piirsin sen normaalissa koossani, joka yleensä Burdan kaavoissa on hyvä, mutta tykkään juurikin imukoista trikoopaidoista, ett täytyy varmaan piirtää se pienempi.

  VastaaPoista
 4. Hienon näköinen. Se sopiisi sinulle varmasti hyvin ☺.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tämä malli ja sopii sinulle varmaan upeasti. Itsekin haluaisin tätä kokeilla, mutta pelkään sen muuttavan minut tynnyrin näköiseksi :D.

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...