keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Pipoja hyypiöille ja minibmx-jannuille

 

Pipon teksti ja siitä juontuva sanaleikki liittyvät allekirjoittaneen työhön nörtttiyden pimeällä puolella. Ajatuksen saatuani se ei jättänyt minua rauhaan, ja tiesin, että jossain vaiheessa minun on vääjäämättä "jäynättävä" Helsingin tiimiäni, koska kyllähän hyypiö toisen tuntee :DTuumasta siis toimeen. Pipoissa materiaalina yksinkertainen, graffitinharmaa trikoo. Tekstit leikkasin glitterhopeisesta silityskalvosta, ja naisten pipoihin lisäsin lopuksi Swarovskin pinkkejä strasseja sydämen muotoon. Paketin mukaan lisäsin vielä reseptin, jotta annostelu osuu kohdilleen ;)


Mini-bmx pyörät ovat ainakin meillä kovassa huudossa alakoululaisten keskuudessa, ja niinpä meidänkin kakkosluokkalaiselle kyseinen mankeli ilmestyi pari viikkoa sitten neuvotteluiden tuloksena. Pyörä on ihan syötävän suloinen ja siitä inspiroituneena keksin askarrella bmx-jannulle ja parille kaverilleen pyöräilypipot. Kokeilin silityskalvoa ensimmäistä kertaa juurikin näihin pipokokeiluihin, ja täytyy sanoa, että erityisesti tämä glitteriversio sai minut innostumaan. Kalvoa on helppo leikata sekä saksilla että kirurginveitsellä. Nyt pitää vain keksi uusia käyttökohteita :)1 kommentti:

  1. Kivat pipot! Minäkin tykkäsin tuosta glittersilityskalvosta, on tukevampaa kuin se tavallinen. Pipoja pitäisi itsekin tehtailla.

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...