tiistai 29. lokakuuta 2013

Huppareita Kaunosta


Olen oppinut pitämään applikoinnista :) Kaksi nuorinta poikaakin saivat omat hupparinsa kaunosta, ja applikoin niihin kyniä kuten vanhimman poikamme paitaankin. Kaavana on tässä 110 senttisessä Beagle Boy (Ottobre Design 4/2013).


Applikoinnit ovat velouria ja trikoota. Ompeleena käytin kolmiaskel siksakkia, josta tulee mielestäni ainakin tällaisiin kauniimpi jälki kuin tavallisesta siksakista.


Huppua muokkasin siten, että se jatkuu molemmilla olilla lähes olkasaumaan asti. Tällä tavalla leikattuna huppu "kiertyy" ja asettuu hieman eri tavalla. Hupun korkeutta jatkoin myös hieman, jotta sen pystyy edlleen pitämään myös päässä.


Ekaluokkalaisen huppari puolestaan on leikattu muokatulla Pentagram-kaavalla (Ottobre Design 4/2013), jossa huppu on myös jatkettu lähes olkasaumaan asti. Kaikilla pojilla on nyt kauno-hupparit hieman erilaisilla applikaatioilla. Alunperin suunnittelin tekeväni johonkin paitaan penaalin, joka olisi toiminut samalla taskuna, mutta loppujen lopuksi en keksinyt mistä materiaalista ja väreistä sen olisin toteuttanut.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. :) Niin minustakin :D Nyt onneksi kangas loppui, joten enempää ei ole tiedossa ;)

      Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...