sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vetoketjukauluksellinen raglanpaita Metsolan Kaunosta


Ihastuin välittömästi Metsolan vihreään Kaunoon, ja mikä parasta, se sopii mielestäni myös isommille pojille.  Sain vinkin paikallisen ompeluporukkamme palstalla, että kangasta on saatavana liikkeessä,  ja kotiin täytyi tietenkin kurvata sen kautta. Pojillamme on menossa "hupparikausi", mutta sitkeästi yritän tasitella vastaan tekemällä välissä näitä "huputtomia huppareita" :D Kaavan pohjana on Be Careful Out There koossa 146. Laitoin vetoketjun raglansaumaan ja hupun korvasin pystykauluksella.


Paidan takapuolelle applikoin kynän. Applikoinnista on alkanut vähitellen tulla mukavaa. Oikeanlainen paininjalka oli ilmeisesti avain :)


10 kommenttia:

 1. Kaunis! Onko tässä siis isompi tuo kirjasinkoko kuin siinä aikaisemmin ilmestyneessä punaisessa kankaassa? Katsoin ensin että täytyy olla tooosi pieni paita kun nuo kirjaimet on noin isoja :D Nyt tuli tarve tällekin kankaalle. Ja tuo applikointipaininjalka on kyllä ehdoton. Alkaa hommat luistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tässä on isompi tuo kirjasin. Taitaa olla sama koko kuin Metsolan valmisvaatteissa. Vielä kun tulisi saataville sitä ruutuvihkoa :)

   Poista
 2. Ihana paita ja ihan mahtava applikointi. Ja mikä kangas, tämä ope kyllä haluaisi tätä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :) Täälläkin olivat opettajat "puhutelleet" paitaa :)

   Poista
 3. Applikointipaininjalka olis kyllä varmasti aikaa kiva juttu, pysyis paremmin "kartalla" eikä tarvis vähän väliä nostella paininjalkaa jotta näkee missä mennään. Meidän 7v:lla on myös hupparikausi. Sun blogissa on kaunis värimaailma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne. Ero on ainakin minulla tosi merkittävä tuolla applikointipaininjalalla ja ilman. Suosittelen :)

   Poista
 4. Tosi hauska idea ja hieno toteutus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Keksimmäisenkin paitaan olisi jo "juttu" keksittynä, kun vain ehtisi ompelemaan...

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...