torstai 3. lokakuuta 2013

Roosanauha-keräys: Tehdään hyvää yhdessä


Tiedätkö mikä on Roosanauha? Se on rintasyövän kansainvälinen symboli. Huomenna, perjantaina
4.10 on virallinen Roosanauha päivä ja ompeluryhmä Saumanvara järjestää tempauksen, jolla keräämme varoja lahjoituspottiimme huutokauppaamalla ompelemiamme tuotteita. Kuvassa näkyvä setti on huutokaupattavana samaisessa tempauksessa <3

Huutokaupattavat tuotteet löytyvät Piilo -lastenvaate kirpputorin Roosanauha-huutis kansiosta. Huutokauppa alkaa 4.10 perjantaina klo 8:00 ja kestää ilta 20:00 saakka. Voitetun tuotteen summa maksetaan suoraan ilman välikäsiä Savalaisten sydämestä-keräyksen sivulle (kommenttikenttään mainitaan kohteen numero ja myyjän nimi). Huutamasi tuote postitetaan sinulle ompelijan toimesta.

Piilo Kirppiksen sivuille tästä
Suoraan Piilo Kirppiksen Roosanauha-huutokaupan kansioon tästä
Piilo Kirppiksen järjestämä tapahtuma täällä
Savalaisten sydämestä-keräyksen sivu tästä
Ompelemani setti löytyy huutokaupassa täältäKuva bodystä vielä takapuolelta. Pääntiessä pieni halkio ja nappi helpottamassa pukemista. Koko noin 86. Pitkät, napakat hiharesorit tuovat lisää käyttöikää ja toisaalta mahdollistavat vaatteen käyttämisen jo aiemmin vaikka hihat olisivatkin alkuun liian pitkät :) Etupuolella pääntielle kiinnitin Swarovskin pinkkejä strasseja ja toiseen hihaan applikoin "helminauhan".


Ompelin tyttärellemme samanlaisen setin, ja tässä pieni-neiti uudessa kostyymissään <3 Tein molemmista seteistä samankokoiset, ja tuo n. 86 on vielä hieman suuri typykälle, vaikka hän onkin ottanut pienen kasvupyrähdyksen vastikään.

 Bling, bling


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä setti on "minunnäköiseni". Toivottavasti löytyy joku, jolla tarve samalle koolle ja jota setti miellyttäisi :)

   Poista
 2. Tuo hihajuttu on tosi kiva =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen nyt alkanut tekemään enemmän applikaatioita, kun sain siihen tarkoitetun paininjalankin :)

   Poista
 3. Ihana asu! Meille taitaa valitettavasti olla liian pieni :(

  VastaaPoista
 4. Tuo setti on kyllä niin kaunis <3 Jos meillä vielä bodyja käytettäisiin, olisin osallistunut huuteluun :) Kurkkaas blogiini, siellä on haaste Sinulle :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...