sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kesämies Kekkonen krakailee


Nyt on kaikille kosseilla omat kekkos-paidat- pienimmän Kekkonen tosin on kökkönen, joten kuva täytynee päivitellä myöhemmin :D Tässä huushollissa on päätetty oppia applikointi joko hyvällä tai pahalla, joten harjoitukset jatkuivat: Isoimman pikku-miehen paitaan askartelin kravaatin raitatrikoosta. Sen verran edistystä on tapahtunut, että hetkittäin kuvittelen jopa pääseväni tekniikasta jyvälle :) Vierailimme tänään minun isovanhempien luona, ja mummuni totesi paidan nähtyään, että: "Siinähän on kravaatin pituuskin kuin Kekkosella." Googlasin muutamia kuvia maanisästämme, ja todellakin: muutamassa kuvassa näkyi, että hänellä oli tapana pitää "liian lyhyttä" kravaattia. Hauska sattuma, koska applikoidun kravaatin pituutta en varsinaisesti suunnitellut :) Koulut alkavat täällä tiistaina, ja molemmat koululaisemme kertoivat säästävänsä Kekkosiaan tuolle päivää, jottei heille käy niin, että Kekkonen on kökkönen ;)

6 kommenttia:

 1. Komia paita! Minun pitäisi tehdä samanlainen päätös. Toistaiseksi aplikointi ajatuskin on selättänyt minut edes yrittämästä. Pari päivää sitten sentään oivalsin, että mun ompelukoneen ohjekirjassa lukee "aplikointi". Olin luullut, että sen tekemiseen tarvitaan jotain special-laitteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Itselle ahaa-elämys oli sen irtirevittävän tukikankaan käyttö: kummasti helpottaa tekemistä

   Poista
 2. Kekkonen on pop :D Meidän pojilla on myös Kekkospaidat ja toinen Kekkonen on jo kökkönen :( Ja vaikka heti ketsuppitahran huomattuani laitoin paidan likoamaan... ei pesussa lähtenyt tahra kokonaan. Tarvii antaa aurinkokylpyjä sille.

  Hieno kraka!

  Mä oon kans päättäny nyt opetella applikoimaan, kaikkine liimaharsoineen ja tukikankaineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat Kekkosen vielä puhtaaksi :) Tsemppiä sinnekin applikointiharjoituksiin!

   Poista
 3. Kekkonen on kyllä hienoa. Harmittaa kun en itse sitä hoksannut hankkia. Meille se olisi sopinut vallan mainiosti:) Jos sulla on kangasta vähääkään jäljellä, voisin ostaa sen poies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole valitettavasti kekkosta jemmassa myytäväksi.

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...