maanantai 26. elokuuta 2013

Pienemmälle punkkarille ButtonedUpVaikka lämpimät kelit vielä meitä hellivätkin, valmistaudutaan meidän perheen vaatetusrintamalla tulevaan syksyyn. Joko pojat ovat kaikki venähtäneet kesän aikana tai sitten paitojen hihat ovat mystisesti kutistuneet. Olipa syy kumpi tahansa, pitkähihaisille on siis tarvetta useammassa vaatekaapissa. Akuuttiin paidan tarpeeseen surautin pienimmälle punkkarille nappilistallisen Metsolan sini-punahelistimestä tutulla Buttoned Up-kaavalla (OB 1/2012) koossa 110. Samaisella kaavalla tein alku vuodesta paidan vihrestä helistimestä, ja se on ollut kovasti käytössä.


Pojista vanhin ja nuorin saivat jokin aika sitten punkkari-lookin, kun Mömmö ajaeli ensin esikoisellemme irokeesin ja kohta minä perään nuorimmaiselle :D Pikku-punkkari halusi esitellä kuvassa vielä punnerruksia- ne kun kasvattavat pattia ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana paita ja hiusmalli! Tykkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minusta tuo punkkari-tyyli on hauska noille pienille pojille. Hellyttävää, kun aamulla tulee tämä 4-vuotiaskin itse aina geelin kanssa "hiustenlaittoon" :D

      Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...