sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Bubble Pocket äidille ja Happy Village tyttärelle

Alunperin minulla oli tarkoitus tehdä meille mekot ristiäisjuhliin Marimekon Nadja kankaasta, jota onnistuin ostamaan Hamsujen kautta. Tämä kuitenkin jäi odottamaan, koska kuljettelen mukanani vielä huomattavaa määrää ylimääräisiä raskauskiloja, ja päätin säästellä kangasta hoikemmille päiville :D Jonkin aikaa etsiskelin myös kaava, joka olisi "armollinen" jenkkakahvoilleni, ja vähitellen innostuin koko ajan enemmän Ottobre Design 5/2011 lehdessä julkaistusta Bubble Pocket mallista, joita monet kanssaompelijat ovat onnistuneesti tehneet mitä erilaisimmista materiaaleista. 
Koska Nadja jäi odottelemaan, saksien käsittelyyn pääsi Ikea:n Kajsamia-verhot. Ja ei, en riipinyt verhoja alas tangosta, vaan viimeksi Haaparannan reissulta ostin verhot nimenomaan mekkomateriaaliksi :D Kankaan metrihintakaan ei päätä huimaa, noin 6€/m. Ennen ompelua leikkelin vain purjerenkaat pois ja esipesin sekä rummutin kankaan, jotta se ei pääse kutistumaan enää myöhemmin pestessä. Pikku-neidin mekon tein edellisestä postauksesta tutulla Happy Village-liivimekon (Ottobre 1/2012 malli 4) kaavalla.


 
Väsähtänyt, pieni rakas, joka sai juhlapäivänä nimekseen Viola Erika Harrintytär <3Ja äiti omassa koltussaan. Seuraavaan Bubbleen voisin lisätä hieman pituutta, koska tuo kaavan mukainen pituus jää lyhyehkön puoleiseksi 175 senttisessä varressani.

 

2 kommenttia:

  1. Kiitos :) Tähän mekkoon ihastui moni sukulaisistakin, ja nyt on tulossa äidille ja mummulekin omansa, sekä itselle numero kaksi

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...