keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kuosisuunnittelu, koukuttavaa puuhaa :)

Mitä muut edellä niin tämä perässä ;) Pitihän siis minunkin kokeilla kuosisuunnittelua. Todella koukuttavaa puuhaa! Ja siis siitä huolimatta, että omat "taiteilut" eivät kummoisia ole, on noita äärettömän mukava piirrellä ja kokeilla eri värejä, yrittää ottaa huomioon kankaan maksimaalinen hyötykäyttö yms. Tämä, jos mikä irrottaa ajatukset kaikesta muusta :) 


Minulla on selkeästi erilaisia kausia silmääni miellyttävissä värimaailmoissa. Tällä hetkellä tykkään pukea tyttäremme välillä johonkin "erilaiseen" mitä pienillä vauvoilla on totuttu näkemään. Tämä siis taustalla haaveillessani tummapohjaisista tyttökuoseista. "Sydämelliset pöllöt" saattaa olla joidenkin mielestä synkkä, mutta minä pukisin mukulan punaisiin sukkiksiin ja bodyyn tämän kanssa. Vielä fiilistely kuva kuvitteellisesta pikkumekosta :)


Hummingbird puolestaan on liian rauhaton pienellä raportilla. Isompi kokoisena saattaisi toimiakin keväällä/kesällä trikoisena kietaisumekkona leggareiden kanssa :) Tulipas kuitenkin värkättyä näidenkin koukeroiden kanssa. Ja vielä toisella asettelulla...

Prosessin aikana alkuperäinen hummingbird muovautui aika paljon, kun "siistin" piirtojäljen kuvankäsittelyohjelmalla. Alunperin tirpat olivat tämän näköisiä:

Mukavaa oli, eikä tähän kummoisia välineitä tarvinnut. Kuvankäsittelyyn käytän GIMP:iä ja skannerin sijasta kuvan voi hätäpäissään "digitoida" vaikka kameralla ;)

2 kommenttia:

  1. Ihailin tätä kuosia silloin OE:n kisan aikoihin. Osallistuin itsekin, ja päädyin lopulta tilaamaan omaa kuosiani Spoonflowerilta. Ainakin puuvillakankaat toimivat aika hyvin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös sinulla ollut sellainen herkkä sudenkorento-kuosi? Se olisi niin kesäinen <3 Pitääpä kurkata itsekin tuota spoonfloweria, jos innostuisi kokeeksi teettämään pätkän. Kiitoksia vinkistä :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...