tiistai 1. tammikuuta 2013

Bubble Pocket goes Pirate

Ensimmäisen BubblePocketin jälkeen jatkoa on seurannut jo kahden kappaleen verran. Äidilleni kääräisin joulupakettiin hieman erilaisen Bubblen :D Kuosissa piti ehdottomasti olla pääkalloja, mutta toisin kuin luulin, sellaisen kankaan löytyminen ei ollutkaan itsestäänselvyys. Apu löytyi tälläkin kertaa yllättävän läheltä, kun naapurin rouvan ompelutarviketukusta löytyi pala käheää piraattikangasta. Kiitoksia Marjo :) Piraatit saivat kaverikseen mustaa, aavistuksen joustavaa sekoitekangasta ja pystyraidallista puuvillaa, jotka ostin EK:sta.


Mummuni myös pyysi minua tekemään samanlaisen mekon kuin tein itselleni Erikan ristiäisiin. Verhoista oli sopivasti toinen vielä joutilaana, ja sainkin mekon nipinnapin valmiiksi pikkujouluihin mennessä, joihin isovanhempani olivat menossa. Tästä mekosta ei tullut edes kuvaa napsaistua, mutta eipä siinä juuri muuta eroa omaani ollutkaan kuin lyhennetyt olkaimet. 

Aloittelin myös ompeluohjetta Bubble Pockettiin, kun näyttää, että taskut ja kädentiet aiheuttavat ihan yleisestikin päänvaivaa ompeluspiireissä. Julkaisen sen piakkoin, kunhan saan kuvat siihen kuosiin, että niistä on oikeasti jotain apuakin :)

2 kommenttia:

  1. WOW!! Vaikken tykkää pääkalloista enkä piraateista mutta pakko sanoa, että tää on U P E A!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Tykkään itsekin ja tuossa olisi osin leikottuna omakin kallo-bubble kunhan saan tehtyä muksuille muutamat paidat loppuun.

      Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...