maanantai 14. tammikuuta 2013

Be Careful Out There- hupparit

Be Careful Out There -hupparit (Ottobre Design 4/2012) kahdelle isoimmalle viikarille ehtivät odotella jo tovin kanttauksia ja viimeistelyjään kunnes tänään sain itseäni niskasta kiinni ja hoisin UFOt lentoon. Ykkösluokkalaiselle koossa 140 ja eskarilaiselle koossa 128. Herrat olivat treenien ja saunan päälle niin hövelillä tuulella, että suostuivat oikein poseeraamaankin :DHupparin malli ei ole oikein mieluinen äidille, mutta pojat olivat innoissaan uusista paidoistaan. Minusta on hienoa, että osaavat arvostaa käsintehtyä ja sitä, että "äiti ompeli tämän, eikä samanlaista saa kaupasta" <3 Mikä tässä mallissa sitten tökki mammalla? Huppu on jotenkin suuri tai väärän mallinen. Tai voi se olla pelkästään sekin, että en mielestäni osaa tehdä tuota halkiota kyllin siististi.  Perimmäinen syys ei ole oikein selvä itsellenikään. Jatkan siis harjoituksia :)


Takakappaleet, miehustat ja huput leikkasin skootteri-trikoosta ja hihat puolestaan väreihin sopivasta raitatrikoosta. Valitettavasti skootteri-trikoo näyttää olevan nukkaantuvaa/harmaantuvaa laatua :( Kankaiden laatu on nykyisellään liian usein pettymys. Toivottavasti tuo pysyisi kuitenkin jonkin aikaa siinä kunnossa, että ilkeää muksuilla pitää kouluvaatteena :)


Rengasvetoketjuista (saati turkoosinvärisistä sellaisista) saa nähdä tällä korkeudella unta. Rengasketjun puutteessa valikoin paitoihin kuvan mukaiset vetskarit tuomaan ilmettä. Vetoketjut hankin paikallisesta Kangasvilla-liikkeestä


 "Läl--läl--lä--äää!!" I-L-T-A-V-I-L-L-I !!!

2 kommenttia:

 1. Kivasti sopii tuo raitakangas skootteriin! Mulla ei ole oikein inspannu nuo skootterit ja kopterit mitä on pallon sisässä, mutta noin raidan kanssa yhdistettynä tosi kivat!

  Harmi jos laatu on surkeaa, oisin melkein voinut jo tilata omalle eskarilaiselle huppariin moista. Tuntuu että aika paljon on surkeita kankaita nykyään markkinoilla, kyllä se kirpasee kun semmonen sattuu kohdalle. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pyörittelin kangasta aikani enkä nähnyt pelkästään tuosta moposta tehtyä vaatetta. Tuohon kankaaseen alkoi heti tulla ns. pesunukkaa :( Näissähän on kuulemma ollut eroa eri pakkojenkin välillä eli tuurilla voi sattua parempi laatuista. Omppu ja junatrikoo ovat mielestäni aika lailla saman tuntuista kuin tämä skootteri. Junaa on meillä pidetty ja pesty ja se on edelleen hyvänä, omppu taas kevyesti nukkaantunut .

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...