torstai 10. tammikuuta 2013

Bubble Pocket kokoamisohje

Bubble Pocketin kokoaminen näyttää aiheuttavan päänvaivaa erityisesti taskujen ja kädenteiden osalta yllättävän monelle, joten päätin yrittää tehdä muutaman kuvan avuksi :)

Taskut:
 1. Etuhelmakappaleisiin ommellaan rypytyslangat kaavamerkintöjen mukaan. Muista pidentää piston pituutta, jotta lanka luistaa rypyttäessäsi helpommin eikä katkea.
 2. Etusivukappale ja etuhelmakappale ommellaan toisiinsa oikeat puolet vastakkain siten että syntyy kuvan mukainen kappale. 
 3. Saumanvara tikataan taskupussin eli etusivukappaleen puolelle.  1. Sauma, joka yhdistää etusivukappaleen ja etuhelmakappaleen, muodostaa taskunsuun. Taskunsuu "taitetaan" ylös oikeat puolet vastakkain ja kohdistetaan kaavamerkkiin kuvan mukaisesti. 
 2. Etusivukappaleen keskellä oleva taiteviiva osoittaa syntyvän taskun pohjan.


 1. Rypytä etuhelmakappale rypytysmerkkien välistä siten että rypytys osuu etusivukappaleessa oleviin kohdistusmerkkeihin (3. kuvassa punaisella, 1. kuvassa valkoisella).
 2. Aputikkaa läheltä reunaa siten, että rypytys ja taskupussit pysyvät yhdessä. Tämä vaihe ei ole pakollinen, mutta helpottaa etusivukappaleiden ompelemista keskietukappaleeseen :)Toivottavasti näistä on jollekulle apua. Päivitän tähän vielä kädentien ompelun kunhan saan tarvittavat kuvat valmiiksi.2 kommenttia:

 1. KIITOS nyt selvis mullekin miten tuo tehdään :D <3 tästä oli apua :) nimim. kesällä aloitettu bubble lojuu epäonnistuneena kaapinpohjalla, eikä siitä saa enää tehtyä oikeanlaista...pitäis yrittää uudelleen :D

  VastaaPoista
 2. Iso kiitos minultakin! Kädentien ompeluohjeetkin otan kiitollisuudella vastaan, jos ehdit ja jaksat tehdä. :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...