keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ruffle-mekko Miina&Manu kuosista


Tänään vakaa aikomukseni oli jatkaa sängynpäädyn parissa ja hoitaa päädyn verhoilu, jos ei nyt aivan kokonaan niin ainakin aloittaa syväheftaaminen. Suunnitelmani toimi moitteettomasti siihen asti kunnes sähköt katkesivat  ollessani saumuroimassa toista saumaa verhoilukankaasta. Sähkötöntä lystiä riittikin sitten reiluksi neljäksi tunniksi, minkä aikana ehdin piirrellä parit kaavat itselleni ja pikkulikalle. Mallia tähän mekkoon otin Metsolan Babushka Ruffle-mekosta, joka on yksi lemppareistani :)

Esipestyjen pinoa kaivellessani käteeni sattui pätkä Metsolan Miina&Manu kangasta, ja koska törmäsin samalla romuamisella soipivaan hiharesoriinkin, päätin leikkoa mekon siltä istumalta. Näissä pikkumekoissa on se kiva puoli, että vaatteet valmistuvat nopeasti- jopa minulta :) Mekon koko n. 74 ja se on sopiva 6,5kk ikäiselle neitokaisellemme. Huomenissa ostoksille, oranssit sukkikset uupuvat vaatekaapista :D4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään mekon mallista ja tuo miina&manu oli pakko saada listalla :)

      Poista
  2. kaunis blogi! minulla on sinulle yllätys blogissani http://kimpsulikampsuli.blogspot.fi Klikkaa sivullani oikeassa reunassa olevaa Liebter blog-kuvaketta

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...