keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Buttoned Up vihreästä Helistimestä


Pienin pojistakin on ottanut melkoisen kasvupyrähdyksen ja jotakuinkin kaikki hihat ja lahkeet ovat liian lyhyitä. Aamulliseen "vaatteenmetsästykseen" tuskastuneena tein pikasurautuksen Metsolan vihreästä Helistimestä Ottobre Designin Buttoned Up kaavalla (OB 1/2012). Tein paidan koolla 110 ilman saumavaroja, ilman hihataskua ja hihan pituuteen lisäsin vielä resosritkin, poika kun on pitkä kätinen. Laitoin kokeeksi pääntien kanttauksen  vahvasta resorista. Ilme muuttuu tuolla hiukan erilaiseksi, ja yllättävän  hyvin asettui tuon nappilistankin kanssa :) Värilliset nepparit ovat Roland Babyn ja kotiutuivat viime viikolla Karnaluksin tilauksen mukana.


Tänään ei irronnut kuin irvistyksiä :D Äkkiseltään tuntuu aivan hyvältä kaavalta mittasuhteiltaan meidän viikarille, ja taidanpa tehdä parit paidat ensi hätään samalla kaavalla Miinasta&Manusta ja sinipunaisesta Helistimestäkin. Hyvä housun kaava näille kaveriksi on vielä etsinnässä, joten vinkkiä saa antaa :)

6 kommenttia:

 1. Komeat ilmeet, mutta niin on paitakin! Ihana tämä kangas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepu, meidän kuminaama... :D Nää helistimet eri väreissä on mun heikkous...

   Poista
 2. Hienosti oot saanu onnistumaan tuon kaula-aukon. En oo ikinä lämmenny noille värineppareille, mut näähän onki hyvä idea! Millä kaavalla oot muuten tehny noi ruffle-mekot (kukka ja Miina&Manu)? Näyttää sopivan kaposelta malliltansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulus asettui yllättävän hyvin tuolla vahvemmalla resorilla :)
   Neidillämme on Metsolan Maatuska Ruffle, josta otin mallia.

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...