perjantai 15. helmikuuta 2013

Mustia siellä, mustia täällä


Mustia siellä, mustia täällä, haalareissa ja päänkin päällä :) Enpäs sitten voinut vastustaa houkutusta ja Metsolan asiakasillasta kotiutui meille viime viikolla koiruutta. Pienin pojista adoptoi Mustin heti nähtyään ja haalarithan siitä oli tehtävä. Pikku Herra täyttää kesällä neljä, mutta mielestäni senkin kokoinen voi aivan hyvin tallustella hihattomassa haalarissa vaikka näitä yleensä näkeekin pienemmillä lapsilla.

 
Etukappaleet eivät ole reunoistaan lankasuorat ja tästä syystä kuviokohdistusta ei pysty tekemään koko matkalta. Tähän "jumppikseen" tuli myös tuo edellisen postauksen lyhennetty muoviketju."Mömmölle soittelen"


"Kukkuluuruu!" Pitää vähän katsoa, että miten nuo lahkeet käytössä asetuvat vai pitääkö päästää lisää pituutta: käänsin ennen vetoketjua ja nyt näyttävät himpun verran lyhkäisiltä.

 
Kankaasta syntyi myös lätsä koossa 45-50...


...ja body koossa 62.


5 kommenttia:

 1. Hienoja! Mistä tuo lätsän kaava on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lätsän kaavan piirtelin viime viikonloppuna pikku-mimmillemme: http://velhonviita.blogspot.fi/2013/02/maatuska-latsa.html

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihana. Minä odotan pikkumiehen (7kk) kävelyvaihetta ja teen sitten haalarin tästä kankaasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minä en malttanut odottaa meidän neitokaisen kävelemään oppimista ja hän sai haalarin Maatuskasta. Tämä Musti-kuosi on mielestäni livenä vielä herkullisempi kuin kuvissa. Ei muuta kuin kärsivällisyyttä odottelun kanssa :) Sormesi varmasti jo syyhyävät, että pääsisit haalarin ompeluun

   Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...