lauantai 2. helmikuuta 2013

Kettutytölle zikzakia


Tällä viikolla on tullut ommeltua aika paljon (ja osteltua kankaita sitäkin enemmän) :D Bloggaamiseen aika ei kuitenkaan ole riittänyt, kun olen pyörittänyt yksikseni tämän viikon perheen arkea harrastuksineen, turnauksineen ja yöeskareineen isännän lähdettyä Venäjälle Krasnoyarskiin tuomitsemaan 17-vuotiaiden jääpallon MM-kisoja. Suhteellisen hienosti mennyt, mitä nyt "muutama" metri tuli ostettua kankaita valvovan silmän puuttuessa ;) Tämän aamun pikaompeluksena ennen turnaukseen lähtöä valmistui vielä pipot minulle ja Erikalle Metsolan ZikZak-neuloksesta sekä neidin hamonen. Kettutrikoo on Riemulin mallistosta, jonka tilasin jo Marraskuussa.

 

Pikku-neidin nappilistallinen body on tehty Ottobre Design 1/2012 Bert-kaavalla koossa 74. Bodya ommellessani väsäsin myös ohjeen nappilistan ompeluun. Hame ja pipo on leikattu mututuntumalla. Ketulle sattui "nappi otsaan", ihan kirjaimellisesti ;)


Oman hameeni samaisesta ZikZakista ompelin jo aiemmin viikolla. Piponi tein Ottobre Desigin 4/2012 ruttupipokaavalla. Harrille lähti Venäjälle mukaan pipo samasta neuloksesta, ja tänään puhelimessa hän kertoi, että moni on yrittänyt vaihtaa/ostaa tuota pipoa häneltä :D Metsolan kuosi ilmeisesti iskee siis itänaapurissakin. Näissä kamppeissa samisteltiin turneessa tänään :)

2 kommenttia:

  1. Somat samistelusetit äidillä ja neidillä! (: Tykkään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä lukeudun niihin äiteihin, jotka eivät koe lapsen kanssa samistelua noloksi. Kai se juontaa siitä, etten ole ainakaan vielä kasvanut aikuiseksi ;)

      Poista

Kiva, kun kommentoit <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...